Adana 1954 FK, İstanbul’dan 3 puan ile dönüyor:3-1
TFF 3.Lig 4.Grupta zirvede bulunan Bitexen Adana 1954 FK, ligin 14.haftasında deplasmanda İdaş Çatalcaspor ile karşılaştı. Turuncu-Beyazlı ekip, İdaş Çatalcaspor’u 3-1 yendi. Bitexen Adana 1954 FK, deplasmandan galibiyet ile dönerek hem yenilmezliğini hem de liderliğini sürdürdü.
Turuncu-Beyazlı ekip, 45+2’de penaltı kazandı. İshak Kurt, gole dönüştürdü ve karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla kapandı. Ev sahibi ekip, 61.dakikada Tezcan Erdoğan ile skoru eşitledi: 1-1. Bitexen Adana 1954 FK, Yiğit Demir’in golü ile karşılaşmada 2-1 öne geçti. Uzatmalarda İbrahim Koca’nın attığı golle Turuncu-Beyazlı ekip, karşılaşmayı 3-1 kazandı.
Bitexen Adana 1954 FK, ligde oynadığı 13 karşılaşmada 11 galibiyet 2 de beraberlik aldı. Başkan Menderes Kutlu, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarları, takımlarını deplasmanda yalnız bırakmadı. Turuncu-Beyazlı ekip, ligin ilk yarısının son haftasında 17 Aralık 2023 Pazar günü saat 14.00’de Tarsus Şehir Stadında Nevşehir Belediye Spor’u konuk edecek.



Ceyhangücü’nde Bir Yıldız Doğuyor: Yağız Efe Kuyumcu,
Baklalıspor’dan, Ömer Durmuş’a Teşekkür
İş Adamı Hasan Koç’tan Yüreğir Demirspor’a Moral Yemeği
Adana Saha Komiserleri Derneği Sezon Öncesi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
Fehmi Dönmez, Ceyhangücü Spor Kulübü Asbaşkanlığına Getirildi
Anadolu 19 Mayısspor Büyük Düşünüyor
Ramayspor’un Gol Makinesi: Egemen Sosar