Bitexen Adana 1954 FK’nın Başkanvekili Asaf Avcı, ligde ilk 3 maçlarını kazanarak şampiyonluk hedefine doludizgin ilerlediklerini söyledi.
Turuncu-Beyazlı ekip, 3.futbol ligi 4.grupta deplasmanda Elazığ’ı 5-1, Tarsus Şehir Stadı’nda Muşspor’u 4-0 ve deplasmanda Alanya Kestel’i 3-1 yenerek ligde 3’de 3 yaptı.
Ligin 4.haftasında Pazar günü saat 15.30’da Tarsus Şehir Stadında Orduspor 1967 ile karşılaşacaklarını hatırlatan Bitexen Adana 1954 FK’nın Başkanvekili Asaf Avcı, “Ligde 3 maçını da kazanan takımımızı tebrik ediyorum. Halkın takımı, sokağın sesiyiz. Pazar günü oynayacağımız Ordu karşılaşmasında herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Bizim için önemli olan lig sonunda gülmek. Bunun içinde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Yolun sonu şampiyonluk” diye konuştu.
Turuncu-Beyazlı ekip, perşembe günü saat 15.30’da Ziraat Türkiye kupasında Tarsus Şehir Stadında Osmaniyespor ile karşılaşacak.



Seyhan Belediyespor’dan Türk Futboluna Bir Yetenekli Genç Yıldız
Baklalıspor’dan Çifte Transfer
Baklalı FK’da Ümit Palaz dönemi
Sariçam Kürkçüler Spor’dan Nihat Döngele’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Adana Demirgücü’nde Enver Ağırman Onursal Başkan Oldu
Mehmet Yaşav Sarıçam Kürkçülerspor’da
Ferhat Özoğul’dan Yüksel Gençlikspor’a Abbas Kocaman Desteği