Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte ileri uçta kesinlik bir oyuncu transfer etmek istediklerini belirten Adana Demirspor yönetimi İtalyan basınında yer alan habere göre mutlu sona yakın. Senegal asıllı Fransız oyuncu ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.
Son takımı AJ Auxerre ile sözleşme yenilemeyen ve bonservisi elinde olan futbolcu İtalya basını milannews’in haberine göre göre Adana Demirspor ile imza atmaya hazırlanıyor.
M’Baye Niang Adana Demirspor’da!
Kariyerinde Milan, Watford, Torino, Rennes, Bordeaux, AJ Auxerre forması giyen 28 yaşındaki golcü M’baye Niang, Adana Demirspor için önümüzdeki günlerde imza atmak için İstanbul’a gelecek.

METİN MARACI


Puan Silme Cezası Sürüyor
Ya ışığı göreceğiz ya da elfatiha diyeceğiz!
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Samet Güdük’ün Demirspor Sevdası Mezarı Başında Yaşatıldı
Adana Demirspor’un Efsanesi Sahalardan Denizlere!
Adana Demirspor’a Adana’nın gazetesi Medya Yenigün’den can suyu: Türkiye’de bir ilk olan 100 bin liralık bağış!
başkan Ertan Zeybek’den Açıklama