Mavi-Lacivertliler ikinci hazırlık maçında FC Tractor’u 3-0 yenmeyi başardı…
Yeni sezona hazırlık ilk etap kampını Topuk yaylasında sürdüren Adana Demirspor , ikinci hazırlık maçından da farklı galibiyetle ayrıldı. İlk özel maçta FC Sucleia’yı 5-0 yenen Adana Demirspor önceki gün de İran ekibini Yusuf Erdoğan, Emre Akbaba ve Gulbrandsen’in golleriyle geçmesini bildi. Maçın genelinde Adana Demirspor hakim bir görüntü çizdi.
Teknik Direktör Patrick Kluivert sahaya Goran, Svensson, Sameh, Manev, Rodrigues, Ndıaye, Stambouli, Yusuf Erdoğan, Yusuf Sarı, Belhanda ve Cherif 11’ini sürdü. Maça baskılı başlayan Şimşek, sağlı sollu ataklar geliştirdi. Bir taraftan da topa hakim olan Mavi-Lacivertliler bu yarıda bir çok net pozisyon yakalasa da ilk 45 dakika golsüz sona erdi.
İkinci yarı yine Adana Demirspor üstünlüğü ile başladı. 49. Dakikada Yusuf Erdoğan ile öne geçen Mavi-Lacivertliler hemen devamında 67. Dakikada Emre Akbaba ve 80. Dakikada Gulbrandsen’in golleriyle sahadan 3-0 galip ayrıldı. Maçın ardından Teknik Direktör Patrickr Kluivert, oyuncularını kutlarken istediği noktaya yavaş yavaş gelmeye başladıklarını dile getirdi. (5 Ocak)



Adana Demirspor’a FIFA’dan bir darbe daha
Adana Demirspor, Yine Kaybetti
Sancak, Akgül, Göleli Eserlerinizle Gurur Duyabilirsiniz!
Adana Demispor, Yine Kaybetti: 4-0
Ramazan Çimen’den Tepki
Adana Demirspor, sahasında mağlup:2-4
Koray Palaz, istifa Etti