Kasımpaşa maçını yeni statta izleyen Hataysporlu taraftarlar, gönülleri mest etti…
Hataysporlu depremzede taraftarlar, Adana Demirspor’un Kasımpaşa maçına Başkan Murat Sancak’ın davetlisi olarak gelerek karşılaşmayı izlediler.
ERHAN ÇELİK’’ BAŞKAN MURAT SANCAK’A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ’’
Depremde büyük kayıplar veren Hatay’da Bordo Beyazlı takımın ligde çekilmesinin ardından Hataysporlu taraftarlarda hafta sonları yakın illerdeki maçları takip etmeye başladı.
Hataysporlu taraftarlardan Erhan Çelik ve 10 taraftar Adana’ya gelerek Adana Demirspor’un Kasımpaşa maçını takip ettiler. Başkan Murat Sancak’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Erhan Çelik ‘’ Bu zor günleri aşmak adına bizlere moral oldu. Ayrıca Hatayspor ikinci ligden Spor Toto 1.ligine çıktığında medya olarak takımıza büyük destek veren Oğuzhan Delen’e de ayrıca teşekkür ederiz. Adana Demirspor- Hatayspor taraftarları kardeştir. Maç boyunca bizlere olan yaklaşımları çok güzeldi. İnşallah bu dostluk bir ömür devam eder’’ dedi.
Hatayspor’lu taraftarlar Başkan Murat Sancak ve Oğuzhan Delen’e isimleri yazı olan forma hediye ettiler.(5 Ocak)



Adana Demirspor’a FIFA’dan bir darbe daha
Adana Demirspor, Yine Kaybetti
Sancak, Akgül, Göleli Eserlerinizle Gurur Duyabilirsiniz!
Adana Demispor, Yine Kaybetti: 4-0
Ramazan Çimen’den Tepki
Adana Demirspor, sahasında mağlup:2-4
Koray Palaz, istifa Etti