Spor01

Başkan Akay’dan moral ziyareti

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Başkan Akay’dan moral ziyareti
12 Ağustos 2022 - 11:52
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Seyhan Belediyesi Spor Okulu’nda çalışmalar belirlenen program doğrultusunda devam ediyor.  Akkapı Spor Kompleksi’ni ziyaret ederek tenis ve basketbol eğitimi alan çocuklar ile bir araya gelerek moral veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Her zaman sizlerin yanındayız. Yapılan çalışmaların sizlere sağlayacağı faydalar çok.  Kurslarımızı yaygınlaştırarak spor yapan kişi sayısını fazlalaştırmak istiyoruz” dedi.

ÜCRETSİZ KURSLAR DEVAM EDİYOR

Spor okulu çalışmalarının belediyeye ait tesislerde hafta içi her gün 16 farklı branşta yıl boyu aralıksız bir şekilde ücretsiz olarak devam ettiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Spor bizim için çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmak için spora yönelmelerini sağlamalıyız. Bunun içinde imkânlarımız dâhilinde desteğimizi esirgemiyoruz. Gösterilen ilginin bir hayli fazla olması bizleri mutlu ediyor.  Çocuklarını spora teşvik eden ailelere de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

16 BRANŞTA EĞİTİM VERİLMEKTE

Seyhan Belediyesi Spor Müdürlüğünce organize edilen ücretsiz kurslarda eğitim verilen branşlar şöyle:

Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Tenis, Jimnastik, Muay-Thai, Kick boks, Atletizm, Wushu,Taekwondo, Fitness, Satranç, Yüzme ve Pomem-Besyo hazırlık

Spor Okullarındaki ücretsiz kurslara katılmak isteyenler başvurularını Seyhan Belediyesi Spor Müdürlüğünün 0 539 776 33 27 numaralı telefonuna yapabilecekler.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.