Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda şampiyonluk amaçlayan halkın takımı Adana 1954 FK, altyapısına yeni yetenekli isimleri kazandırmak adına seçme yapacak. Turuncu-Beyazlı ekibin 2.Başkanı Mehmet Kutlu, halkın takımı olarak altyapılarına yıldız oyuncu seçeceklerini belirterek, “Geleceğin yıldızları için seçmeler başlıyor. Gençlerimizi bekliyoruz” dedi.
Altyapının çok önemli olduğunu dile getiren Adana 1954 FK 2.Başkanı Mehmet Kutlu, “Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde Adana futboluna heyecan yaşatmaya devam edeceğiz. Yetenekli gençlerimizi kulübümüzün çatısı altında toplamayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.
25-26 ve 27 Temmuz tarihlerinde Gündüz Tekin Onay Tesislerinde yapacakları futbolcu seçmelerine tüm gençleri beklediklerini dile getiren Adana 1954FK 2.Başkanı Mehmet Kutlu, “İlk gün 2009,2010 ve 2011 doğumlular, ikinci gün 2007 ve 2008 doğumlular ve üçüncü gün de 2005 ve 2006 doğumlular katılabilecek. Futbolcu seçmeleri saat 18.00’de yapılacak” diye konuştu.
Turuncu-Beyazlı ekibin 2.Başkanı Mehmet Kutlu, seçmelere katılacak sporcuların yanlarında kimlik fotokopilerini ve sporcu kıyafetlerini getirmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.



Baklalıspor’dan Çifte Transfer
Baklalı FK’da Ümit Palaz dönemi
Sariçam Kürkçüler Spor’dan Nihat Döngele’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Adana Demirgücü’nde Enver Ağırman Onursal Başkan Oldu
Adana Demirgücü Spor’da Yeni Dönem Başlıyor
Ferhat Özoğul’dan Yüksel Gençlikspor’a Abbas Kocaman Desteği
Vedat Mutlu ile Antrenör Cumali Aslan’dan Günay’a Ziyaret