Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda şampiyonluk amaçlayan halkın takımı Adana 1954 FK, Osmaniyespor’dan sağ kanat oyuncusu Alper Yener ile anlaştı.
Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu ile bir araya gelen Alper Yener, halkın takımı Adana 1954 FK’ya geldiği için çok mutlu olduğunu belirtirken transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu da, yeni sezon öncesi mevcut kadroya önemli isimleri transfer ettiklerini ifade ederek, “Halkın takımıyız. Sokağın sesiyiz. Geçen yıl Adana’mıza büyük bir heyecan yaşattık. Yeni sezonda kaldığımız yerden devam edeceğiz. Takımımızı layık olduğu 3.lige taşımak adına elimizden geleni yapacağız. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.



Baklalıspor’dan Çifte Transfer
Baklalı FK’da Ümit Palaz dönemi
Sariçam Kürkçüler Spor’dan Nihat Döngele’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Adana Demirgücü’nde Enver Ağırman Onursal Başkan Oldu
Adana Demirgücü Spor’da Yeni Dönem Başlıyor
Ferhat Özoğul’dan Yüksel Gençlikspor’a Abbas Kocaman Desteği
Vedat Mutlu ile Antrenör Cumali Aslan’dan Günay’a Ziyaret