2022-2023 futbol sezonuna Sarıçam Kürkçülerspor olarak lige iyi başlamamıza rağmen ilerleyen haftalarda arzu ettiğimiz sonuçları alamayarak maalesef üst sıralardan özellikle ligin ikinci yarısında uzaklaştık.

Bölgesel Amatör Liginin enteresan statüsü nedeniyle BAL Liginde kalmak nasip olmadı. Önümüzdeki sezon Adana süper amatör liginde mücadelemize devam edeceğimi üzülerek belirterek;

Sezon başından bu yana Sarıçam İlçesindeki tüm takımlara olduğu gibi kulübümüze de desteğini esirgemeyen başta Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal ULUDAĞ olmak üzere, Teknik heyetimize, kulüp başkanımız Metin EKER’e, bizlerle her zaman birlikte olan yönetici arkadaşlarıma, mücadelelerini lig sonuna kadar sürdüren Futbolcu Kardeşlerime ve tabiki bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan yeşil beyazlı renklerden oluşan formaya gönül vermiş tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ederim.

Yıllardır olduğu gibi bundan sonrada hem Adana amatör sporunu, hemde Sarıçam Kürkçülerspor’umuzu en iyi yerlere taşımak için elimden geleni yapmaya devam edeceğimi belirterek tüm Adana amatör spor camiasına minnetlerimi sunarım.

Mustafa Hakan ASLAN


Baklalıspor’dan Çifte Transfer
Baklalı FK’da Ümit Palaz dönemi
Sariçam Kürkçüler Spor’dan Nihat Döngele’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Adana Demirgücü’nde Enver Ağırman Onursal Başkan Oldu
Adana Demirgücü Spor’da Yeni Dönem Başlıyor
Ferhat Özoğul’dan Yüksel Gençlikspor’a Abbas Kocaman Desteği
Vedat Mutlu ile Antrenör Cumali Aslan’dan Günay’a Ziyaret