Spor01

Hedefimiz 3. Lig

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Hedefimiz 3. Lig
02 Mart 2022 - 15:20
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
 
Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) güçlü ekibi Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, “BAL, ateşten gömlek. 2. Ve 3. Lig’den daha zor ama biz halkın takımıyız. Hedefimize emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

 

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, Basın Sözcüsü Necip Erdoğan, Kulüp Yöneticisi Nihat Yalı, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer ve TFF Antrenörü İbrahim Okutan’ın da hazır bulunduğu kahvaltı programında Adana spor basını ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Tesislerin yetersizliğinden, yağmur altında dışarıda basınla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Kutlu, verilen sözlerin tutulmasıyla eksiklerin bir an önce giderileceğini söyledi.

DAHA GÜZEL GÜNLER OLACAK

Hedeflerinin 3. Lig olduğuna vurgu yapan Başkan Kutlu, “İnşallah hedefe ulaşacağız. Daha güzel günler olacak. Allah çalışanın hakkını verir, Hedefimiz 3. Lig… Destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yarı renklerine kattıkları oyuncuların bir kısmının yeterli performans gösteremediğine dikkat çeken Başkan Kutlu, “İlk yarı transferlerin bazısında maya tutmadı. İlk yarı bunun sıkıntısını çekmiştik. Onun için ikinci yarı takviye transferler yaptık. BAL’da kendini ispatlamış en iyi oyuncuları renklerimize kattık. Oyuncularımızın çoğu Adanalı. En azından kentlerinde, daha candan ve gönülden oynuyorlar. Takım yavaş yavaş oturuyor. Geçen hafta güzel bir maç oldu. Önümüzdeki Erdemli Belediye maçında inşallah galip geleceğiz” diyerek, yönetim olarak futbolcuların her zaman destekçisi olduklarına işaret etti.

BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Emek Mahallesi’ndeki sahayı kendilerine vererek büyük bir jest yaptığına vurgu yapan Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, “Zeydan Başkan burayı bize verdiğinde, futbolcuların kalacağı bir yer bile yoktu. Başkanımızdan rica ettik. Sağ olsunlar futbolcularımızın konaklayabileceği yeri yaparak, bizi otel masrafından kurtardı. Seyhan Belediye Başkanımız sayın Akif Kemal Akay da soyunma odasının üstüne yemekhane yapacak. Soner Abi de… (gülümseyerek, ‘Ben hep Soner Abi’ derim’ diyor) Soner Çetin Başkanımız da tesisin hemen önündeki toprak alanı suni çimle kaplatarak destek verecek. Sağ olsunlar yerel yöneticilerimiz ellerinden gelen desteği yapıyor” diyerek, teşekkürlerini iletti

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, yağmurun şiddetini artırması sonrası, tesislerde uygun kapalı alanın henüz oluşturulamamış olmasından dolayı basın açıklamasını futbolcuların soyunma odasında yapmak zorunda kaldı.

“HALKIN TAKIMI ŞİRKET OLMAZ”

“Bugün biz varız, yarın başkaları olacak” diyerek açıklamalarını sürdüren Başkan Kutlu, “Herkes buraya talip olabilir. Taraftar grupları bile yönetim oluşturup gelebilir. Burası Adana’nın, sokağın, halkın takımı… Herkesi kucaklayan bir takım oluşturma çabasındayız. Biz Adanayız. Sokağın takımıyız. Halkın takımıyız. Halkın takımı şirket olmaz” şeklinde net cümleler kurdu.

Kulüp giderlerinin yanı sıra futbolculara verilen galibiyet primlerinin, yönetimin kendi arasında 3’er 5’er bin lira toplayarak ödendiğine dikkat çeken Başkan Kutlu, transfer ettikleri oyuncuların özelliklerinden de bahsetti. Gelen futbolcuların öncelikle kişilik ve karakter yapısına dikkat ettiklerinin altını çizen Başkan Kutlu, “Bizim takım ruhumuza uygun mu ona bakıyoruz. Halkın takımı hüviyetine uygun oyuncuları seçiyoruz. Maçlarımıza aileler geliyor, genç kızlarımız, çocuklarımız, 60-70 yaşındaki teyzelerimiz geliyor. Bu çok güzel bir şey” diyerek, tüm Adanalıları maçlarını izlemeye davet etti.

TURUNCU-BEYAZ RENKLERİ SEVDİRECEĞİZ

Alt yapıya da verdiği önemden bahseden Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, “En büyük önem verdiğimiz konu ise alt yapı… Liglerde futbolculara çok ciddi paralar veriliyor. Adanalı çocuklarımızın bu takımlarda oynayabilmeleri için tüm amatör liglerdeki iyi çocukları toplayarak alt yapımızda değerlendireceğiz. Ayrıca, 3. Lig’e çıktığımızda kentteki tüm ilköğretim okullarına giderek gençlere formalar hediye ederek, turuncu-beyaz renkleri sevdireceğiz” diyerek, gelecekte yapmayı planladığı projelerden de bahsetti.

 

ESKİ RUH YENİDEN CANLANIYOR

Basın Sözcüsü Necip Erdoğan da, kulüp olarak iyi bir yolda ilerlediklerini ifade ederek, “Kulüp Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde hedefe koşuyoruz. Turuncu-Beyazlı renklerin takımı Adana 1954 Futbol Kulübü. Eski ruh yeniden canlanıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyoruz. İnançlı ve kararlıyız. Engelleri bir bir aşıyoruz. Şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.